Kraaiepootjes

Home


Kraaiepootjes, afdrukken van alternatieve wetenschap en informatie

Deze site bespreekt een andere kant van de wetenschap dan die in de boekjes wordt geleerd. Niet omdat ik denk dat alles wat ik naar voren breng waar is, maar om mensen aan het denken te zetten. Omdat er vaak een andere kant zit aan wat ons voorgespiegeld wordt.

De zoektocht begon bij onderzoek naar mogelijk schadelijke effecten van voedingssupplementen. Naast de verwachte schadelijke effecten kwamen ook een hoop positieve effecten naar voren. De belangstelling was gewekt en ook de verwondering waarom er van deze positieve effecten zo weinig gebruikt werd gemaakt.
In later onderzoek naar nierkruiden kwam ik bij toeval op
ibogaïne, een stofje dat gebruikt wordt bij initiatieriten in Afrika en hallicunaties opwekt. Bijwerking van ibogaïne was dat verslavingen verdwenen. Er is ook in Nederland mee ge-experimenteerd en het bleek zeer succesvol. Heroineverslaving was binnen 3 dagen verdwenen voor zeker een half jaar. Maar tot mijn grote verbazing had de industrie geen enkele interesse in deze stof die toch miljoenen mensen zou kunnen helpen. Het was een te weinig draagkrachtige doelgroep. Het onderzoek bloedde dood en na de dood (aan een hartinfarct) van een van de verslaafden werd het experiment gestaakt. Behandeling is nog mogelijk in Mexico in dure priveklinieken. 
Over Ibogaine heb ik nog een heel dossier liggen. En zo kwam er allengs meer, goed werkzame therapiën tegen ziektes en kanker die niet op de markt komen omdat ze niet patenteerbaar zijn, de hetze tegen de homeopathie, etc.

De wetenschap die ik zo trouw beleden had bleek star, dogmatisch en niet altijd gebaseerd op waarheid en feiten, maar meer gericht op het in stand houden van een systeem waar veel aan verdiend werd.
Maar als je zoekt dan is er een schat aan informatie te vinden op het internet, het ideale medium voor vrije meningsuiting.  
Ik heb besloten dat wat me bezighoudt en wat ik gevonden heb te delen met degenen die daar belangstelling voor hebben.Powered by Plumage
Home
Wie
Orbs
Holle aarde
Aids
Gezondheid
Kraaien
Alternatief
Spiritueel
Links
Contact