Wie:


AnimalVision is de naam van de praktijk van Maria Groot. Ik ben een aantal jaren geleden begonnen samen een vriendin, Ondine, en samen hebben we vele readings gedaan. Nu Ondine geen tijd meer heeft doe ik het alleen. We hebben een basis- en een geavanceerde cursus Intuïtief Communiceren met Dieren gevolgd, maar het meeste leer je natuurlijk in de praktijk. 

Mijn doel is om mens en dier te helpen elkaar beter te begrijpen. Ik hoop daarmee bij te dragen aan de verbinding tussen mens en natuur in een relatie van respect, liefde en mededogen.


CV Maria Groot
Ik heb altijd dieren gehad en daar veel troost bij gevonden. Achteraf had ik daar al bijzonder contact mee, we begrepen elkaar zonder woorden. Verder heb ik jaren eigen honden getraind en les gegeven op een Kynologenclub (Kc Zeist&Omstreken). Daarbij merkte ik dat er vaak meer was dan  leerprocessen konden verklaren en ook dat de relatie tussen de mensen en hun dieren op een dieper of hoger niveau speelde.
Om meer te leren over dit onderdeel van de relatie mens-dier heb ik de beschikbare open informatie (boeken, internet) uitgeplozen en een cursus CMD gevolgd. Ook heb ik enkele jaren geleden een cursus Bach Bloesemtherapie gevolgd en Reiki 1 gedaan.
Daarnaast heb ik 2 jaar de opleiding Coaching en Counseling bij de Academie voor Coaching en Counseling gevolgd. Van opleiding ben ik dierenarts, werkzaam in het wetenschappelijk onderzoek.
In de jaren dat ik met de dieren praat ben ik diep onder de indruk geraakt van hun wijsheid en diepgang. Het valt me steeds meer op dat de boodschappen van de dieren niet los gezien kunnen worden van hun eigenaar. Mijn intentie is dan ook om behalve voor het dier ook voor de eigenaar een steun te zijn.
.

.