Extra:


Naast een gesprek met uw dier is er aanvullende behandeling met bloesemremedies mogelijk. Ook kan ik eventueel helpen bij de verwerking van de dood van een dier en geef ik op verzoek workshops.

Bach-bloesemremedies

De bloesemtherapie is een holistische geneeswijze die aan het begin van de vorige eeuw ontwikkeld is door Dr. Edward Bach. Deze geneeswijze maakt gebruik van bloesemessenties die de levenskracht van bloesems bevatten. De bloesems zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. Zij zijn niet schadelijk, werken niet verslavend en kunnen gebruikt worden samen met andere behandelingsmethoden.
Ze worden niet gegeven tegen lichamelijke klachten, maar zijn afgestemd op de emotionele gesteldheid van het dier, wat ook van invloed kan zijn op het lichamelijk functioneren.
De remedies zijn er op gericht om de emotionele balans te herstellen.

Rouwverwerking na de dood van een dier
De dood van een huisdier kan een grote leegte achterlaten en een diep verdriet dat door de omgeving niet altijd begrepen wordt.
Het is mogelijk om te helpen bij de verwerking van dit verlies door een persoonlijk gesprek, een gesprek met het dier of een schilderij van uw dier. 

Workshops
Op aanvraag worden er miniworkshops "Introductie communiceren met dieren" gegeven. De miniworkshop gebeurt in kleine groepen (3-4 mensen) en duurt een halve dag. De kosten zijn 40 Euro.

Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@animalvision.nl